Vrijwilliger worden?

Helaas zitten wij dit jaar vol met de inschrijvingen voor vrijwilligers, maar voor de volgende editie zijn wij graag op zoek naar meer vrijwilligers. Stuur even een mailtje naar vragen@festivalkuub.nl zodat wij jou kunnen helpen richting volgend jaar!

Huisregels

Kuub hanteert ook een aantal belangrijke regels die de kwaliteit van het festival waarborgen. Klik op de link voor meer informatie >Regels<

Toiletvoorzieningen

Bij Fellini, de bibliotheek en Artiance kan gebruik gemaakt worden van het toilet.

Eten en drinken

Op het festival terrein zijn verschillende foodtrucks aanwezig, hier kun je een lekker hapje eten of een koel drankje halen. Probeer ze allemaal uit!

Betaalmethode

Tijdens Kuub zullen wij geen muntjes hanteren, er kan gewoon betaald worden met ‘cash’ geld. Er zijn rondom het festival pin automaten (ABN tegenover de bibliotheek) ING (Bij de jumbo).

Programma

Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Zowel op de site als in programmaboekjes op het festival zelf.

Toegang

Iedereen is welkom op Kuub, je kunt gewoon naar binnen lopen in de aangegeven ingangen.

Wie organiseert het?

Jij organiseert festival KUUB!  Iedere amateur uit Alkmaar e.o. kan bijdragen aan de organisatie van het festival. Het geheel creëren wij dus samen. De dagelijkse leiding wordt gedragen door Stichting KUUB. Meer informatie over de stichting vind je <<hier>>.

Wanneer vind de WAK plaats?

Het festival krijgt aansluiting op de landelijke Week van de Amateurkunst (WAK). De WAK 2016 is van 28 mei tot en met 5 juni.