Vrijwilliger worden?

Leuk! Stuur even een mailtje naar info@festivalkuub.nl. Dan nemen we contact met je op!

Huisregels

Festival KUUB hanteert ook een aantal belangrijke regels die de veiligheid van het festival waarborgen. Klik op de bijgevoegde link voor meer informatie >Regels<

Toiletvoorzieningen

Bij Artiance Centrum Voor de Kunsten, Bibliotheek Kennemerwaard, Stedelijk Museum Alkmaar en Klunder Eten & Drinken zijn voldoende toiletvoorzieningen.

Eten en drinken

Op het festivalterrein zijn verschillende foodtrucks aanwezig. Probeer ze allemaal uit!

Betaalmethode

Festival KUUB is gratis te bezoeken. Wil je iets op het festival kopen zoals eten of drinken? Dit kan met contant geld. Rondom het festival zijn voldoende pinautomaten aanwezig.

Mindervalide bezoekers

Festival KUUB is rolstoelvriendelijk. Alle deelnemende instellingen hebben ook een lift.

Programma

Op vrijdag 15 juni 2018 en zaterdag 16 juni 2018 presenteren 1000 Alkmaarse cultuurbeoefenaars een uitgebreid programma. Op alle knooppunten van het meerdaagse festival zijn liveoptredens, creatieve workshops, pop-up optredens, mini-showcases en interactieve kunstinstallaties te zien, te ontdekken en te beleven. Bekijk, beluister, beleef & beloop Festival KUUB 2018.
Meer informatie:
http://festivalkuub.nl/
https://www.facebook.com/festivalkuub

Toegang

Festival KUUB is gratis en geschikt voor de hele familie.

Wie organiseert het?

Cultuurbeoefenaar, -makers en culturele organisaties uit Alkmaar en omgeving dragen bij aan de invulling van het festival. Het festival staat onder leiding van Christiaan Poel.