Pannenkoek Rondeau

Componist meLê yamomo en trompettist Thijs van den Geest hebben pannenkoekenbakkers uitgenodigd mee te doen aan het muziekstuk ‘Pannenkoek Rondeau’, speciaal voor KUUB gecreëerd. Het gezamenlijke optreden ging op 25 juni 19.00 uur live via ons YouTube-kanaal. Iedereen kon meedoen & -genieten met dit gezamenlijke muzikale bakfestijn:

Over de makers

meLê yamomo is theatermaker, geluidskunstenaar, componist en geluidshistoricus. Hij is onder meer universitair docent Theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en auteur van het boek Sounding Modernities. [www.meleyamomo.com]

Thijs van den Geest is jazztrompettist, trompetdocent en componist. In 2017 studeerde hij af aan het Conservatorium van Amsterdam en sindsdien treedt hij op in binnen- en buitenland, met Amsterdam als basis. Momenteel is hij lid van de Red Light Jazz Society, de Amsterdam Bigband en Collectief Explosief en werkt hij mee aan Annie de Musical.

Willemijn van den Geest (1988) Willemijn van den Geest (1988) studeerde Nederlands en Filosofie in Groningen en Amsterdam. In 2016 creëerde zij samen met haar broer Thijs de theatermuziekvoorstelling ‘Dan maak je maar zin’. In het najaar van 2018 was zij een van de deelnemers aan Vers van het mes, georganiseerd door Perdu en DeBuren. Sinds ongeveer twee maanden woont zij in Italië.

Yanaika Zomer (1979) is freelance tekstschrijver, journalist en dichter en heeft een rubriek over liefde in de zaterdagbijlage van het Noordhollands Dagblad. Ze dicht in opdracht voor o.a. UNICEF en haar gedicht Reis reist als hart onder de riem door de binnenstad van Delft. In mei 2020 werd haar gedicht Einde dag gepubliceerd in literair tijdschrift Trojka.

Bekijk de promo: