Geef je op voor de workshop!

Tijdens de workshop “Longboard dancing” leer je tricks die je doet op je board waarbij je plank niet van de grond komt. Denk aan pootje over stappen, halve of hele draaien maken met je lichaam, bepaalde stappen naast je board zetten of naar voren en naar achter wandelen over je plank. Wat longboard dancing zo leuk maakt? Er zijn geen regels! Je kunt het zo gek maken als je zelf wil! Daarnaast ben je tijdens de workshop actief bezig, maar ook creatief. Deze combinatie maakt longboard dancing uniek!

De workshop wordt gegeven door Tim Verdonk (21). Tim is van jongs af aan bezig met creatief sporten. Denk aan skaten, dansen en freerunning. Op de middelbare school is Tim specifiek in aanraking gekomen met longboarden. Maar aan alleen skaten had Tim niet genoeg, dus besloot hij het combineren met dans. 1+1=2 en zo ontstond zijn passie voor longboard dancing.

De workshop ‘Longboard dancing’ is geheel gratis en wordt gegeven in Alkmaar. Daarnaast worden longboards door Tim verzorgd. Je hoeft geen ervaring te hebben en kan geheel blanco deze toffe combinatie van sport en kunst je eigen maken. Mee bewegen? Geef je dan hier op voor de workshop op 9 mei van 13:00 uur tot 17:00 uur. Tot KUUBS!

PS. Alvast in de dancing mood komen? Check de Instagram van Tim en die van zijn organisatie STRAAT.

Wie: iedereen die longboard dancing zich eigen wil maken
Kosten: gratis!
Datum: zondag 9 mei
Tijd: 13:00 uur – 17:00 uur
Locatie: Alkmaar (buiten, offline)

Geef je op voor de workshop!