Spoken Word is, in het kort, het voordragen van een zelfgeschreven tekst. Welke ervaring wil jij meegeven aan je publiek? Hoe kun je met behulp van je stem, houding en ritme je publiek meenemen? Is er een boodschap die je wil overbrengen?  

 

Tijdens de workshop krijg je verschillende opdrachten en geeft Maaike Boumans feedback op je performance-vaardigheden. Wat is voor jou ‘out of the box’? Daar gaan we tijdens de workshop mee aan de slag! Hoe wil jij je performance verder ontwikkelen? Als je iets gaat voordragen (bijvoorbeeld tijdens Festival KUUB 15 juni) kunnen we ook op dát optreden focussen. Deze workshop is bedoeld voor iedereen die zelf schrijft en graag zijn of haar voordracht wil verbeteren. Enige schrijfervaring is vereist. Wees welkom!  

 

Meedoen is gratis, maar er is beperkt plek! Geef je per mail op o.v.v. Spoken Word Worskhop met je naam en telefoonnummer naar: info@festivalkuub.nl 

Datum, tijd, locatie: 12 juni, Artiance Centrum voor de Kunsten, van 19:00 – 20:30 uur.

 

Maaike Boumans is schrijver, performer, sociaal ondernemer en host. Ze is sinds 2011 onderdeel van Poetry Circle Nowhere, heeft met 5 andere dichters de bundel “En ze leefde nog” (Uitgeverij Rorschach) uitgebracht en speelt in de voorstelling RAUW (v/v). Ze staat regelmatig op het podium en voor de klas om workshops te geven. 

 

De Spoken Word Workshop is een opmaat naar Festival KUUB zaterdag 15 juni op en om het Canadaplein.